Home » Hondenschool » Detectiecursus

Detectiecursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd al graag met je hond samen willen werken als een team?

K9Reflections biedt voor de jonge en oudere honden een leuk en uitdagend programma waarbij de hond en geleider uitgedaagd worden om als team samen te werken en op zoek te gaan naar verschillende stoffen verstopt in ruimtes, koffers, kluisjes en voertuigen.

 

Je leert niet alleen dat je hond een super goede neus heeft maar ook hoe je je hond kan leren lezen.

Wanneer geeft je hond iets aan? Dit kan door kleine subtiele veranderingen in lichaamshouding en gedrag. Je gaat leren hoe je aan je eigen timing kan werken om het gedrag van de hond op het optimale moment te beïnvloeden en zo een mooi en snel resultaat te creëren.

 

Het grote voordeel van zoeken met je hond is dat je hond ook mentaal wordt uitgedaagd. Een goede zoek/detectietraining is vele male effectiever qua intensiteit dan een hele lange wandeling.

 

De cursus is opgebouwd met beloningen in de vorm van voer of balletjes afhankelijk van eigenaar en hond. De cursus vindt in een overdekte loods plaats, ideaal tijdens de regenachtige periode.

Aanmelding
Aanmelden voor een cursus kan via de mail of telefoon, mail je aanvraag naar k9reflections@hotmail.com of bel +316 535 144 72.
Na de aanmelding krijg je per email of telefoon aanvullende informatie zoals, data, locatie, tijden en overige informatie.