Hondenschool

 

K9Reflections biedt diverse gedrags- en gehoorzaamheidscursussen aan voor eigenaren van honden die graag actief met hun hond willen samenwerken. 

Alle rassen zijn welkom.

 

K9Reflections maakt gebruik van positieve trainingsmethodes en staat voor een actieve baas- hond relatie.

Bij onze hondenschool worden wel duidelijke grenzen aangegeven in welk gedrag gewenst is en welk gedrag niet wordt geaccepteerd. Door de mix van structuur, duidelijkheid en plezier weten hond en eigenaar precies waar zij aan toe zijn en kunnen zo een goede baas-hond relatie opbouwen. Onze gedrag en gehoorzaamheidstrainingen zijn een mix van verschillende disciplines uit de gedrag en gehoorzaamheid en uit de hondensport. Door deze mix blijft het programma voor zowel de baas als de hond leuk en uitdagend. Wij werken met beloningen in de vorm van voertjes, stem en aandacht, bal of kong afhankelijk van de persoon en het ras.

Ook voor werkhonden een hondenschool 

Veel van de honden met een hoger temperament en of energie niveau vervelen zich snel tijdens gewone hondenschool cursussen, dit komt doordat deze honden gefokt zijn met een bepaald (werk)doel. Vaak is dit een doel waarbij ze hun energie en driften kwijt kunnen. Tijdens de gewone gedrags- gehoorzaamheidslessen kunnen zij die driften vaak niet kwijt en dit kan leiden tot ongewenst gedrag. K9Reflections heeft daarom een speciaal cursus aanbod die inspeelt op de behoefte van deze honden. De lessen zijn zo ontwikkelt dat de honden niet alleen fysiek maar ook mentaal aan de slag kunnen. De cursussen bieden een goede oplossing voor mensen die geen sport programma willen volgen maar wel lekker actief met hun hond willen trainen.

 

Werkwijze

Aanmelding

  • Aanmelden voor een cursus kan via de mail of telefoon, mail je aanvraag naar k9reflections@hotmail.com of bel +316 535 144 72.
  • Na de aanmelding krijg je per email of telefoon aanvullende informatie zoals, data, locatie, tijden en overige informatie. 

 

Cursus aanbod

  • Puppycursus, vanaf 8 weken tot 18 weken
  • Algemene gedrag en gehoorzaamheidscursus, vanaf 16 weken
  • Actieve hondencursus
  • Speurcursus 
  • Detectiecursus