Home » Recensies

Recensies K9Reflections

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
5 maanden geleden

Mijn Oud Duitse Herder Dana en ik volgen nu al verschillende (actieve honden) cursussen bij Bas en dat is nog steeds een feest. Ik zocht na de puppy cursussen een opleiding voor deze actieve hond in een setting met gelijkwaardige honden. Elke cursus gaan wij een stapje verder en het blijft leuk en uitdagend. Een aanrader!

Sabrine Nederveen
6 maanden geleden

Wij kregen in maart 2019 onze 5 maanden oude mix Mechelse herder pup uit Roemenië. We wilde snel starten met een training, aangezien hij dat nog niet echt had gehad en inmiddels wel al 5 maanden was. We kwamen bij Bas terecht en we konden diezelfde week nog starten. Het voelde meteen goed en direct hadden we het gevoel dat we onze hond beter begrepen. Naast de training konden we met elke vraag en probleem die we hadden terecht en we kregen direct handvaten om mee aan de slag te gaan. Hij legt uit waarom de hond bepaald gedrag vertoont en wat je er als baas aan kunt doen. Tevens enkele privé lessen gevolgd welke heel fijn waren.

We volgen nu nog steeds elke week een training, gewoon omdat het naast leerzaam, ontzettend leuk is voor baasje en hond. Het speurwerk vindt onze hond geweldig. Erg leuk om te zien. En elke training gaan we een stapje verder, wat het ook steeds vernieuwend en uitdagend maakt en het nooit hetzelfde of saai is.
Bas weet echt waar hij het over heeft. Het is geweldig om te zien hoe hij met de honden werkt en ook kijkt naar het type hond en het karakter en daarop inspeelt en hoe hij de kennis overbrengt naar de cursisten. Een zeer fijne en kundige trainer en wij zijn dan ook heel erg blij dat wij bij K9 Reflections terecht zijn gekomen en bij Bas de trainingen volgen. We hadden geen betere hondenschool en trainer kunnen wensen! Een echte aanrader!

Kat
6 maanden geleden

De jonge hondencursus is nog niet afgelopen, maar ik merk nu al succes. Ik leer mijn jonge cane corso beter lezen door wat ik hier bij K9 Reflections leer, dank je wel hiervoor!

Donna Stevens
6 maanden geleden

Toen onze hond (Hollandse x Mechelse herder) ongeveer 5 maanden oud was hadden wij een hoop problemen met hem en hebben wij er over na gedacht om hem weg te doen. Toen zijn we in contact gekomen met Bas, hebben we een aantal privé lessen bij hem gehad en doen we sindsdien cursus na cursus bij hem.
Bas heeft ons geholpen onze hond beter te leren begrijpen. Hij heeft heel veel kennis en wil zoveel mogelijk aan andere leren. Je kan aan hem zien dat hij het ook leuk vind om zijn kennis over te brengen.

Bas is enorm behulpzaam, het maakt niet uit welk probleem je hebt met je hond en hij helpt of denkt mee!
Ik ben er van overtuigd dat we niemand beter dan Bas hadden kunnen vinden om ons te helpen!
Bedankt Bas!

Suzanne Streefland
7 maanden geleden

Beste, Voor EenVandaag zoek ik een hondenschool die honden opleidt voor defensie en politie. Doet u dat? Ik hoor graag van u. Dank alvast en groet, Suzanne

Jan Kleberg
een jaar geleden

Onderstaande bericht heb ik ongeveer een jaar geleden geplaatst. Nu, een aantal cursussen verder sta ik hier nog volledig achter. Bas neemt nogg steeds de tijd om hond en baas te trainen. De cursus vaardige hond heeft er bij ons o.a. voor gezorgd dat mijn hond veel beter hanteerbaar is in de openbare ruimte. Wat mij betreft een aanrader. Hieronder mijn eerder geplaatste bericht

Trainen bij K9 Reflections heeft mij erg geholpen mijn hond te leren begrijpen. In korte tijd heeft Bas mij op een laagdrempelige wijze inzicht gegeven in het karakter en behoefte van mijn jonge hond. Bas heeft oog voor de persoonlijke wensen/wat men met een hond wil. Na een aantal lessen was er al duidelijk resultaat waarneembaar. Hond en baasje zijn enthousiast!!!

Francis Kastermans
een jaar geleden

Ik heb al meerdere trainingen gevolgd bij Bas Mink met mijn Zwitserse herder Zelda. Van een onzekere hond en een onzeker 'baasje' zijn wij nu een sterk en soepel duo. Bas geeft duidelijke instructies, met een achtervang: "wanneer ze dit niet doet, dan....." zodat eigenwijze Zelda geen terrein kon winnen door oversprong gedrag te vertonen.
Ze is nu goed onder appel, en ze vindt de uitdagingen van behendigheid en basis speuren bij de trainingen geweldig. Bas is heel gericht op het individuele karakter van elke hond. Wij starten komende week met weer een volgende training.
Een blije hond levert een blije baas op!

David
2 jaar geleden

Op 15 november jl hebben wij met ons team, ABP Defensie/Veteranenloket een themadag gehad. Ons doel was om de hond en zijn gedrag te leren kennen. Hoe benader je een hond, hoe reageert de hond en wat kan een hond allemaal. We hebben een goede, op maat gemaakte presentatie gehad van Bas met veel beeldmateriaal. Bas speelde goed in op individueel ingebrachte casussen/problemen en gaf treffende voorbeelden hoe je hiermee om kon gaan. Uiteraard was er ook ruimte voor de praktijk. Naast de lessen waren er ook een aantal demonstraties, waar op een duidelijke manier werd uitgelegd wat een hond allemaal geleerd kan worden. Iedereen was enorm enthousiast en had graag nog meer tijd met het team van K9 doorgebracht.

Marieke
2 jaar geleden

Leuke en leerzame trainingen bij Bas gevolgd. Ben met mijn mechelse herder (werklijn hond) begonnen met privé trainingen. Daarna gedrag en gehoorzaamheid gevolgd in groepsverband. Bas legt alles duidelijk uit. Hij neemt de tijd voor jou en je hond. Hij heeft kennis van wat hij zegt en weet goed wat hij doet. Bas is zeker een aanrader!

Linda
2 jaar geleden

Leuke en zeer leerzame training! Bas neemt de tijd voor je en niks is te veel.
Bas legt je alles goed uit en helpt bij waar je het nodig hebt.

We volgen de puppycursus (we stappen nu over naar de gehoorzaamheidstraining) we hebben privé nog training met bijt en speurwerk.
Je ziet de ervaring en enthousiasme bij bas.
Hij laat graag demonstraties zijn met zijn eigen honden.

Omdat wij nog onervaren zijn met trainen van een diensthond moeten we nog veel leren, bas helpt ons daar goed bij. Hij leer niet alleen hoe we onze hond moeten trainen maar ook leren we als baas zijnde om met onze hond om te gaan.

Wij blijven er ook tot onze hond klaar is voor de officiële training. Mocht er in de toekomst nog een pup komen gaan we zeker naar hem!

Ik raad iedereen aan om bij bas de training te gaan doen!!!