Home » Recensies

Recensies K9Reflections

Reactie plaatsen

Reacties

David
4 maanden geleden

Op 15 november jl hebben wij met ons team, ABP Defensie/Veteranenloket een themadag gehad. Ons doel was om de hond en zijn gedrag te leren kennen. Hoe benader je een hond, hoe reageert de hond en wat kan een hond allemaal. We hebben een goede, op maat gemaakte presentatie gehad van Bas met veel beeldmateriaal. Bas speelde goed in op individueel ingebrachte casussen/problemen en gaf treffende voorbeelden hoe je hiermee om kon gaan. Uiteraard was er ook ruimte voor de praktijk. Naast de lessen waren er ook een aantal demonstraties, waar op een duidelijke manier werd uitgelegd wat een hond allemaal geleerd kan worden. Iedereen was enorm enthousiast en had graag nog meer tijd met het team van K9 doorgebracht.

Marieke
7 maanden geleden

Leuke en leerzame trainingen bij Bas gevolgd. Ben met mijn mechelse herder (werklijn hond) begonnen met privé trainingen. Daarna gedrag en gehoorzaamheid gevolgd in groepsverband. Bas legt alles duidelijk uit. Hij neemt de tijd voor jou en je hond. Hij heeft kennis van wat hij zegt en weet goed wat hij doet. Bas is zeker een aanrader!

Linda
7 maanden geleden

Leuke en zeer leerzame training! Bas neemt de tijd voor je en niks is te veel.
Bas legt je alles goed uit en helpt bij waar je het nodig hebt.

We volgen de puppycursus (we stappen nu over naar de gehoorzaamheidstraining) we hebben privé nog training met bijt en speurwerk.
Je ziet de ervaring en enthousiasme bij bas.
Hij laat graag demonstraties zijn met zijn eigen honden.

Omdat wij nog onervaren zijn met trainen van een diensthond moeten we nog veel leren, bas helpt ons daar goed bij. Hij leer niet alleen hoe we onze hond moeten trainen maar ook leren we als baas zijnde om met onze hond om te gaan.

Wij blijven er ook tot onze hond klaar is voor de officiële training. Mocht er in de toekomst nog een pup komen gaan we zeker naar hem!

Ik raad iedereen aan om bij bas de training te gaan doen!!!

Sicco
7 maanden geleden

Mijn vriendin en ik hebben onlangs de puppytraining gevolgd van Bas!
We kijken hier zeer tevreden op terug!
Max (onze rotweiller) heeft veel geleerd en is erg sociaal geworden!
Max en wij gingen met plezier naar de training toe, en gaan ook zeker de gehoorzaamheid training bij Bas volgen!
Echt een aanrader!!!

Smithk569
10 maanden geleden

Id forever want to be update on new articles on this internet site, bookmarked ! . ffagabdafdbkkbke

Bert
11 maanden geleden

Onlangs samen met mijn zoon een workshop tegen hondenangst gedaan. Na uitleg van hondengedrag (oa body language) mochten we oefenen met verschillende honden. De pup was natuurlijk makkelijk, maar later moest ik met de grote herdershonden toch even slikken. Het wende echter snel en door de uitstekende coaching van Bas nam het vertrouwen zienderogen toe.
De demonstratie van wat werkhonden kunnen mbt opsporing was indrukwekkend evenals het mogen ervaren wat er gebeurt als een politiehond jou "aanhoud".
Top workshop, de angst is nog niet helemaal weg, maar ik begrijp nu wel hoe een hond reageert wat ik er mee kan doen. Thanks Bas!

Bas
een jaar geleden

Sinds een paar weken train ik privé gedrag en gehoorzaamheid met mijn Mechelse herder dame Lies.
Goede, leuke en positieve training en aan te bevelen voor mensen die net als ik een werkhond hebben en hier meer mee willen doen. Je kan ook merken dat Bas ervaring heeft als coach. kortom een aanrader.

Diana
een jaar geleden

Super leuke speurworkshop gehad van Bas. Legt goed en enthousiast uit. Topper!